Ny tøff utfordring borte mot Bærum

Etter en god start på sesongen i forrige uke så fortsetter poengjakten borte mot Bærum på Sandvika Stadion, bedre kjent som Kadettangen.

Inviterer til fest
Bærum gjør som Moss gjorde og inviterer til fest når FFK kommer på besøk. Lørdagens kamp har fått tilnavnet "Kronekampen" hvor det bygges opp med mye tilskuere og et mål om at både bedrifter og publikum skal bidra til å sikre ekstrainntekter som gjør at klubben kan oppgradere anlegget sitt. 
Det blir stor stas og nok en kamp vi kan glede oss masse til!

Bærum har de siste årene vært opp og ned mellom 1. divisjon og 2. divisjon. 
I 2012 var de innom det som den gangen het Adecco-ligaen, men gikk ned i sitt første år. Det tok ikke så lang tid før de var på vei opp igjen, for sesongen 2013 ble det opprykk og de to påfølgende sesongene var de i OBOS-ligaen. 
I 2016 var det igjen 2. divisjon, noe det også var i fjor. 2016-sesongen jobbet de seg til slutt opp på en 2. plass, uten at de egentlig var med i opprykkskampen, til det var Arendal altfor suverene. Fjoråret ble en skuffelse med 9. plass og mer eller mindre en hel sesong i "ingenmannsland". 

Brukbar sesongstart
Bærum har hatt en del utskiftninger fra forrige sesong, og stiller på papiret et spennende lag som skal kunne hevde seg godt i årets sesong. 
Talentene Madhusan Sandrakumar og Thomas Elsebutangen er kommet inn fra Vålerenga på lån, og fra før har de erfarne spillere som Mattias Pedersen, Lars Slemdal, Jan Aubert og Daniel Berg i troppen, alle med flere sesonger i OBOS-ligaen.

Sesongstarten har vært brukbar for Luke Torjusen og hans mannskap. 2-0 hjemme mot Moss i seriestarten var oppskriftsmessig og godt gjennomført, deretter tok de seg noe vaklende videre fra cupens 1. runde med 2-1 hjemme på "Kadda" mot et Drøbak/Frogn som spilte 80 minutter med 10 mann. Sist helg ble det 2-0 tap borte mot Elverum, i en jevnspilt kamp vel og merke.  

Nullstille
For vår del handler mye om å nullstille etter en innholdsrik premiereuke. 
Seier foran nesten 6000 tilskuere mot Bærum-rival Asker var en knallstart. Vi fulgte opp med å endelig slå Kvik Halden på bortebane i cupen og deretter ble den en godt gjennomført 2-0 seier mot Moss på Melløs, foran nok en gang et stort publikum.

Denne uka har det vært tilbake til det harde arbeidet på treningsfeltet. Laget til Per-Mathias har hatt et stort fokus gjennom vinteren på å hele tiden utvikle den fysiske kapasiteten, og det slipper ikke opp selv om sesongen er i gang. 
Fra og med denne uka er også det mye omtalte trackingsystemet implementert for fullt, noe som setter ytterligere fokus på å optimalisere treningshverdagen til hver enkelt spiller.

Noe rusk igjen
Snart 4 måneder ut i året så har laget fortsatt ikke hatt en eneste treningsøkt hvor alle 22 spillere er i full trening. 
Det har det ikke vært denne uken heller, men heldigvis er det snakk om mindre bekymringer, og ikke noe som holder spillere ute i lang tid.

Joona Veteli er så smått igang igjen, men trenger fortsatt noen dager før han er 100%. Anas Farah fikk en smell i hælen på Melløs, og han ser ikke ut til å være klar for Bærum-kampen. 
I tillegg til de to så har Mislav Leko fått en kjenning i lysken, som antagelig holder han utenfor i helgen. Det skal ikke være mer alvorlig enn at han er tilbake i trening til uka.
Forøvrig er det bare smil og selvtillit å spore blant gjengen som skal til Bærum på lørdag!

Kampstart på Sandvika Stadion på lørdag er 16:00.
Vi håper våre fantastiske supportere også er med denne gangen og støtter guttane på en ny tøff bortekamp!
SAMMEN ER VI STERKE!

Annonse fra Eliteserien: