Møter Alta på Stadion fredag kveld

Fredag klokka 19:00 tar vi imot Alta på Stadion til årets 6. treningskamp.

Østlandstur
Med minimalt med motstandere lokalt må Alta ut på langtur for å finne treningskampmotstand på vinteren. Denne helgen har de en langhelg på Østlandet hvor de skal møte FFK på fredag og Hønefoss på søndag før de reiser hjem igjen. 

Alta kjenner vi fra fjorårets seriespill, de skal i år spille i den andre avdelingen. 
Bård Flovik ga seg som trener for Alta etter fjorårssesongen, en sesong Alta var med i teten, men ikke klarte å henge med helt i toppen når de siste kampene skulle spilles. 

Ny trener for året er Amerikanske Bryant Lazaro som ble hentet fra Tromsø IL sitt rekruttlag. 
Lazaro har en spennende trenerbakgrunn og er skolert i Argentina og Spania, noe som også har satt sitt preg på hvordan Alta skal spille fotball i 2019.

Alta har spilt 4 kamper til nå i 2019, det har gitt tap mot Norild og Tromsø, mens det ble et sterkt 0-0 resultat mot OBOS-klubben Tromsdalen i deres forrige kamp.

Mer fokus på det taktiske
Etter to måneder med mye og tung trening har Bjørn Johansen og temaet hans så smått begynt å vri mer av fokuset til det taktiske. Drøye 5 uker gjenstår før det står poeng på spill og den tiden er naturlig å bruke til å spisse både spillet og laget inn mot seriestart.  

- Jeg forventer at vi gjør en god prestasjon der vi står distansen lenger enn det vi har gjort til nå i vinter, og det gjør selvsagt ingenting hvis vi kan få åpnet målkontoen til flere av de offensive spillerne våre.
Vi kommer til å få jobbet med presset vårt, og vi forventer et kampbildet hvor vi har mye ball.
Forteller hovedtrener Bjørn Johansen.

Til denne kampen er som kjent Eirik Mæland og Skaari Mattila ute, Eirik er noen uker unna å være tilbake for fullt, mens Sakari fortsatt trenger flere måneder på å bli klar fra sin skade.
Håvard Åsheim kjenner på en noe overbelastet muskulatur og er tvilsom til kampen.

Kjøp billett i FFK Appen
Kampstart på Fredrikstad Stadion fredag er 19:00.
Billetter kjøper du raskest og enklest med FFK Appen som du laster ned GRATIS fra App Store eller Google Play. 

Her ser du hvordan du kjøper billett: 


Her ser du hvordan du kommer deg inn på kampen med FFK Appen:


Annonse fra Obos-ligaen: