Juniorlaget knuste Holmlia

FFKs juniorer avanserte til 2. runde i NM etter at de knuste Holmlia 10-0 torsdag kveld.

Planen før kampen var å gå rett i strupen på gutta fra Oslo-øst og det ga umiddelbart betaling. Allerede etter fire minutter satte Said Barakat inn 1-0 til Plankebyens unge og håpefulle, det var FFKs tredje store sjanse i kampen. Seks minutter senere doblet Harald Sollund ledelsen da han steg til værs og stanget inn en corner fra Alexander Zoulakis.

FFK fortsatte å dominere og gikk til pause med en 5-0 ledelse, etter to scoringer av Kristian Paulsrud og en ny scoring av Said.

Gjestene fortsatte sin dominans etter pause og 6-0 kom allerede etter 49 minutter, da Fredrik Stokke avsluttet et meget godt angrep med å bredside ballen i mål. Samme Stokke økte også til 7-0 da han lobbet ballen over keeper en snau meter fra midtstreken.

Alexander Zoulakis sørget for 8-0 da han var iskald alene med keeper etter 67 minutter og de som ikke hadde forstått det tidligere, begynte nok å ane at kampen var avgjort.

Kampen døde noe ut etter dette og ble langt mer rotete enn den første timen. Dagens kanskje flotteste scoring var riktignok fortsatt i vente. Pedro Mandriz fikk ballen på hjørnet av Holmlias sekstenmeter, vendte bort forsvarsspilleren, og hamret ballen opp i krysset.

Tre minutter før slutt fikk keeper Aleksander Karstensen æren av å sette inn 10-0 på straffespark. For øvrig hans første mål i FFK-trøya. Flere mål ble det ikke i en kamp FFK dominerte fra start til slutt.

Nå venter 2.runde i NM for FFKs juniorer, motstander er ennå ikke klar.