Herlig Kick-Off på Båthuset

Fredag kveld hadde FFK sin tradisjonelle Kick Off, og det med en fantastisk stemning på et fullpakket Båthuset!

Tusen takk til Stian Enghaug og Christian Brevik som ledet showet hvor det ble markert at oppkjøringen er slutt og sesongen kan begynne.
Med et humorfylt preg ble de over 400 gjestene underholdt gjennom kvelden. Alle lagene til FFK ble i tradisjonen tro presentert, og vi fikk høre fra både ledelse og trenerteam.

Atle Jensen og Pål Nielsen satt tidlig stemningen med sin opptreden. 

Rino Hansen og Kristian Kristiansen fra Rinos i Torvbyen og Boomerang fikk velfortjent hyllest for levering av årets antrekk til a-laget, trenere og administrasjon. Bandet Alt for Norge, dansegruppa Red Crew, Samekameratene bidro også til at det ble et vellykket show på Båthuset. 

En ny vri for året var også at 2 av klubbens sponsorer "måtte" bidra. Petter A Olsen med sønn og Hans Petter Delås fra Byggern Hvaler imponerte fra scenen. 

Høydepunktet var naturligvis presentasjonen av a-laget og trenerne, som i år kom på scenen med litt ekstrainformasjon. Spillerne hadde nemlig skrevet "Fun Facts" om hverandre, informasjon de fleste neppe hadde hørt før!

Årets drakt ble presentert, og det av ingen andre enn Jon Forsberg, Reidar Lund og Hans Jakob "Jappen" Mathisen.

En uventet tvist på kvelden var Støtvig Hotell og Fossum Jernvare sin budkrig på den første signerte drakten for 2018. Drakten som egentlig skulle auksjoneres ut på Facebook av Ivar Thorsrud ble til slutt kjøpt av Fossum Jernvare for smått utrolig 15.000,-. 
Tusen takk til Erik Fossum og Fossum Jernvare!

Etter showet fortsatte festen med Andreas Humlekjær og Ole Andre Enggrav kjent fra Åges Dansband og Humle på scenen, og med over 4000 solgte billetter til søndagens serieåpning er det lov å håpe på fest også på tribunen når sesongen for alvor skal sparkes i gang! 

Tusen takk også til alle andre, med lyd-mann Morten Melsom, Plankehaugen, Clas og de frivillige, Båthuset Scene og ansatte for at de bidro til å lage en skikkelig fest!

Foto: Harry Johansson

Annonse fra Obos-ligaen: