Bedriftene stiller opp og sørger for gratis billetter

Flere av byens bedrifter går sammen om å kjøpe opp billetter som skal deles ut til søndagens kamp.

Tirsdag gikk OBOS til innkjøp av billetter på store deler av Kirkens Bymisjon-tribunen. 

- Vi håper, i likhet med resten av byen, at FFK befinner seg i OBOS ligaen også i 2018, sier Steinar Frølandshagen i OBOS.

- Nå mobiliseres det forsåvidt årlig i denne byen, men nå føler vi det er ekstra viktig. FFK betyr mye for veldig mange i denne byen. Vi ønsker et lag i toppen av norsk fotball, sier han.

Han håper folk møter mannsterke opp, og serverer dessuten en oppfordring om å melde seg inn i OBOS. Da går 200 kroner direkte til FFK. 

Alle som kommer innom OBOS i løpet av uken, vil kunne skaffe seg en gratis billett, om de melder seg inn i OBOS eller ikke.

Havnelageret er også med og har kjøpt opp billetter på samme tribune. Billetter kan hentes på Havnelageret hele uken frem til kampstart så lenge det er billetter. 

Mandag kjøpte SpareBank 1 Østfold Akershus, Petter A. Olsen samt BDO Fredrikstad kjøpt samtlige billetter til Ståtribunen/Plankehaugen-feltet. Billettene kan kan du nå hente gratis hos SpareBank 1 Værste, eller i FFK-administrasjonen. Skulle det være billetter igjen kan du også sikre deg en av disse utenfor inngang 8 på selve kampdagen.

Tusen takk til alle som bidrar!! 

Annonse fra Obos-ligaen: