God erfaring for unge rekrutter i Halden

Et ungt B-lag kjempet godt i krigen mot Tistedalen mandagskveld. Selv om det ble tap 1-0, ble det en verdifull erfaring for FFKs unggutter.

Bortsett fra Jon Masalin i mål, stilte FFK 2 med bare juniorspillere i 4. divisjonsoppgjøret mot Tistedalen. Fra A-troppen var riktig nok Thomas Rekdal, Anas Farah og Henrik Bredeli med, men de holder som kjent junioralder.

Kamper på en humpete gressmatter mot fysiske lag er sjelden hverdagskost for dagens unge fotballspillere. Derfor var det en fin mulighet for spillerne å vise at de også håndterer slike type kamper.

Kampen var jevnspilt, spesielt i starten av kampen da begge lag hadde store sjanser. Utover i kampen tok FFK mer og mer over, men det var Tistedal som gikk til pause med 1-0 ledelse. I andre omgang styrte FFK spillet, men Tistedalen forsvare seg meget bra og gjorde det vanskelig for FFK. Selv om FFK var veldig nære en utligning, klarte de ikke å score og Tistedalen vant dermed 1-0.

- Sammenlignet med forrige kamp (som var borte mot Borgen), som var samme type kamp, så viste spillerne at de har tatt lærdom av å håndtere et slikt type spill og kampbilde. De jobbet bra, stod i duellene og var på i 2. ballspillet. Dessverre så er vi ikke nok besluttsomme foran mål, men det er bare å trene mer på, forklarer utviklingsansvarlig Magnus Meling.