G19 vant sin 4. strake

G19 spilte torsdag en viktig kamp borte mot Follo, det ble en sterk seier i et fryktelig regnvær.

Kraftig regnvær
Om solen skinte i Fredrikstad så var det definitivt ikke tilfellet på Ski. Her var slusene åpne og det var lenge usikkert om det ble kamp mellom Follo og FFK.
Follo hadde mobilisert voldsomt til kampen og hadde med en rekke juniorspillere og til og med a-lagstreneren til denne viktige kampen. I en serie på 8 lag hvor kun det nederste laget rykker ned stod FFK med 6 poeng og Follo med 0 poeng før torsdagens kamp. Seier for FFK ville derfor være et viktig steg mot fornyet kontrakt.

Målrikt
Det var hjemmelaget som tok ledelsen 1-0 etter drøye 10 minutter spilt, men scoringer av Oscar Kjøge Jansson og en dobbel fra Fredrik Stokke sørger for 3-1 ledelse for FFK til hvilen.

Etter pause satt Alexander Zoulakis inn 4-1 fra straffemerket før Kjøge Jansson var på plass igjen og økte til 5-1.
Så kom Follo tilbake to ganger, men på overtid fastsatte Zoulakis sluttresultatet til 6-3 med sin andre scoring for dagen.

Byks på tabellen
Seieren tar FFK opp på en 4. plass i Interkrets med 9 poeng.
Etter en tung start på sesongen med tap i de to første seriekampene har juniorene virkelig fått fart på sakene og står med 5 seire på de siste 6 obligatoriske kampene sine i serie og cup. I tillegg består rekruttlaget av mange spillere fra dette laget og de er som kjent ubeseiret så langt i år.

Neste kamp for G19 er hjemme mot HamKam 20. juni, men mange av G19-spillerne skal i aksjon allerede på tirsdag mot Sprint/Jeløy til toppkamp i 4. divisjon.