G16 videre i NM etter snuoperasjon!

Bærum tok ledelsen på Stadion søndag ettermiddag, men etter en nervepirrende kamp med ekstraomganger var det FFK som kunne juble.

I dag møttes FFK G16 og Bærum i andre runde i NM mellomrunde.

Det var en fartsfylt og spennende fotballkamp på Fredrikstad stadion. I 1. omgang er begge lag frempå, men FFK har det meste av spillet men får ikke den store 100% sjansen til å sette i mål. Bærum tar ledelsen 0-1 i det 47 minutt.

FFK tar over banespillet etter kalddusjen tidlig i 2. omgang og skaper flere sjanser. Først i det 77 minutt stanger Tage Johansen inn 1-1 etter corner av Pawel Chrupalla.

Kampen går til ekstra omgang og på tampen av andre ekstraomgang gir keeper til Bærum retur fra Pawel sitt frispark. Der dukker Tage opp igjen og bredsider ballen kontant i mål.

FFK vinner 2-1 og er med det videre til neste runde.