G14 møtte Vålerenga i første kamp og vant solid!

Lørdag var FFKs G14-lag i aksjon for første gang, og møtte Vålerengas G14-lag i Valhall. Laget har trent sammen i to uker nå, og spillerne har vist fremgang både på tekniske og taktiske ferdigheter omtrent fra dag til dag.

Lørdagens treningskamp var en fin mulighet til å vise hva de har plukket opp av det som er blitt jobbet med på trening siden jul. Fokus på trening og i forkant av kampen var høyt press og hurtig gjenvinning, samt nøyaktighet både i avlevering og mottak. Spillerne har terpet mye på detaljer på gjennomføring av pasning og mottak gjennom de to første ukene, og vi fikk se eksempler på at enkelte har tatt steg på kort tid.

Etter en litt rufsete start spilte FFKs gutter seg inn i kampen og hadde til tider svært god kontroll på et Vålerenga-lag som bestod både av fysisk sterke spillere og teknisk gode smågutter. Til pause sto det 1-0 til FFK, og etter hvilen fikk alle de som hadde startet på benken muligheten til å vise seg frem, og grep på mange måter den muligheten på best mulig vis; sluttresultatet ble 3-0 i favør FFK G14, og både trenerne og spillerne kan se tilbake på en godkjent start på G14-prosjektet.
Veien videre er fortsatt både lang og full av hardt arbeid, men vi er alle enige om at det er godt å komme i gang, og spillerne kan ta en fortjent frisøndag før det braker løs igjen på trening mandag. Neste G14-kamp er mot Sprint Jeløy kommende lørdag, før vi senere i sesongoppkjøringen skal få testet oss mot Kvik Halden, Ski, Fornebu, Strømsgodset, Gjelleråsen og Stabæk.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Annonse fra Eliteserien: