Før kampen: Notodden vs. FFK

Siste kamp for året er her – Alt skal avgjøres på Notodden!

Første kamp endte med et noe skuffende 0-0 resultat. Med det er Notodden i førersetet, men samtidig har vi med oss null baklengs fra hjemmebane og har fordelen av at vi kan gå seirende ut av oppgjøret med et uavgjort – dersom vi scorer!

Notodden lå dypt og gjorde det vanskelig for oss i første oppgjør. Vi klarte sjeldent å utnytte det store ballinnehavet til gode sjanser, og de gangene vi klarte å komme til muligheter så satt dessverre ikke avslutningene.
Sanel og Rocky sine muligheter ble stoppet av keeper, mens Begby sin volley ble blokkert på streken.
Notodden hadde en god kampplan og nektet oss mange sjanser, og de kunne i tillegg ha straffet oss ved spesielt to anledninger hvor vi er heldige at avslutningene ikke treffer mål.

Nå er vi halvveis og duellen fortsetter i Idrettsparken på Notodden.
Banen ble åpnet i 2008, mens tribunen stod klar til 2009-sesongen. Notodden mobilisere til kampen og har håp om at tilskuerrekorden fra 2009 ryker, den gangen møtte 2700 personer opp for oppgjøret mellom hjemmelaget og fylkesnabo Odd.
Det vil ikke være mangel på supportere kledd i rødt og hvitt på lørdagskvelden heller, flere busser fylles opp og i tillegg er det forventet at mange tar turen i privatbil.

Joona Veteli knakk en tå i en tøff takling i det første oppgjøret og er ute til returkampen.
Fra før er Jarkko Lahdenmäki, Magne Simonsen, Rino Falk Larsen og Razak Nuhu ute med skade. Resten av troppen er klare for kamp og gleder seg til et tett og jevnt oppgjør med mye folk, god stemning og masse på spill!

Kampstart på Notodden er 18:00.
Har du ikke muligheten til å ta turen til bluesbyen så går oppgjøret på Eurosport – Lykke til alle sammen!

Annonse fra Eliteserien: