Før kampen: FFK vs Brattvåg

Søndag er det hjemmekamp som gjelder for FFK, Brattvåg kommer på besøk til plankebyen!

Sikre plassen
Brattvåg ble sett på som en liten outsider for toppstriden i Postnord-ligaen 2019, men det har dessverre for Brattvåg blitt kamp i den andre enden av tabellen for den hardtsatsende klubben fra Møre og Romsdal. Etter 20 serierunder har de gule og blå samlet inn 20 poeng, det gir en foreløpig 12. plass, plassen over nedrykk til Norsk Tipping ligaen. Bak jager Sola og Vidar, 3 poeng skiller det mellom lagene. 

Brattvåg startet høstsesongen med seier over rivalene Hødd fra Ulsteinvik, Brattvåg har faktisk slått Hødd både borte og hjemme denne sesongen. I tillegg til seirene mot Hødd har Brattvåg også vunnet mot Arendal, FFK og Nardo, alle på hjemmebane.
På bortebane har det foreløpig blitt få poeng for Brattvåg. Med unntak av borteseieren på Høddvoll har laget tatt med seg ett poeng hjem fra Stjørdal, Bryne og i den forrige bortekampen mot Vidar som endte med 2-2. 

Etter seieren mot Hødd midt i august har det gått tyngre for Brattvåg, de 5 siste seirerundene har gitt 2 poeng. Poengene har kommet mot Vidar borte og Moss hjemme, mens oppgjørene mot Stjørdals Blink, Levanger og Kvik Halden har endt med tap.
I forrige kamp mot Stjørdals Blink fikk Ola Husby og Kristian Strande gult kort, begge må sto over denne helgen.

Muligheten til å vise seg frem
FFK gikk inn i denne sesongen med en solid og bred tropp, og det har vært en god investering i et år med ekstraordinært mye skader. Mot Brattvåg ser det ut til å toppe seg med både skader og karantener, noe som gir flere kampsultne spillere muligheten til å vise seg frem!

Forrige oppgjør mellom Brattvåg og FFK er en kamp det fortsatt er vanskelig å fortrenge, sjansebonanzaen endte med et bittert 3-2 tap, denne helgen har guttane muligheten til å rette noe på den følelsen. 
De to siste hjemmekampene har gitt full pott, null hull og totalt 6 scoringer, søndag håper Bjørn Johansen å fortsette den trenden hjemme på Stadion.

- Hjemme på Stadion har vi vært sterke i det siste, selvom prestasjonene har variert så har vi vunnet relativt komfortabelt. Søndag ønsker jeg å se spillere som slipper seg løs og spiller med høy intensitet. Alt fokus ligger på å prestere opp mot vårt beste og hente hjem tre poeng. Forteller Bjørn Johansen. 

Mads Nielsen og Stian Stray Molde er på tribunen med karantene. Eirik Mæland, Sakari Mattila, Love Reuterswärd og Joona Veteli er ute med skader, mens Thomas Drage, Atli Barkarson og Philip Aukland er tvilsomme, vi satser på at Stadionklinikkens varme hender får de klare! 

Sykler du til kamp kommer du inn gratis!
Søndagens kamp er årets andre "Sykle til Stadion" kamp. I samarbeid med Bypakka Nedre Glomma kan du se søndagens kamp gratis, eneste du trenger å gjøre er å ta sykkelen til Stadion og parkere ved inngang 8!

Skal du ikke på sykkelen søndag så kan du skaffe deg billett på følgende vis:

  • FFK Appen
  • WEB!
  • Aristokraten (se åpningstider på Facebook)
  • FFK Administrasjon (hverdager 09-16)
  • Billettluka (fra 15:00 kampdag)

Vi sees på Stadion - SAMMEN ER VI STERKE!

Annonse fra Eliteserien: