Før kampen: FFK - FK Mjølner

Søndag klokka 14:00 sparkes årets 4. seriekamp igang, da er det FK Mjølner som står på motsatt banehalvdel!

FK Mjølner trenes av tidligere FFK-spiller, Stian Johnsen. 
Den hurtige driblekanten var i FFK fra 2000 til 2005, og var med det sterkt delaktig i en av klubbens aller beste perioder. Nå kommer han tilbake til Fredrikstad for å utfordre gamleklubben i kampen om 3 poeng.

Sterk stigning i resultatene
Det nyopprykkede laget fra Narvik fikk en tøff start på årets sesong, men siste uke har gitt flere oppturer.
Først slo de tilbake med 10 mann og vant 2-1 mot Moss, vinnermålet kom helt på tampen av oppgjøret og sikret årets første poeng.
Så gikk de videre fra 2. runde av NM med seier på hjemmebane mot Stjørdals Blink, også denne kampen avgjorde de helt på slutten, vinnermålet kom to minutter på overtid.
Så ble nok uken toppet med at de ble satt opp mot Eliteserieklubben Bodø/Glimt i cupens 3. runde. Den kampen kommer allerede på onsdag, så oppgjørene kommer tett for Stian Johnsen og spillerne hans.

Mjølner var ikke blant de største forhåndsfavorittene i fjorårets 3. divisjon avdeling 6, men dundret gjennom seriespillet og vant til slutt overbevisende med en luke på 11 poeng ned til lag nummer to på tabellen. Med det var de tilbake på nivå 3 for første gang siden 2015.

Tilbake på sporet
Med 7 poeng på 3 kamper, hvorav 2 har vært på bortebane, så kan man trygt si at sesonginnledningen til FFK har vært mer enn godkjent.
Nå er det igjen kamp på Fredrikstad Stadion, og fokuset er på å levere en god prestasjon med masse vilje og løpemeter i bunn.

Selv om resultatet ikke var noe å skrive hjem om, så tar laget til Per-Mathias med seg både en god prestasjon og mye nyttig lærdom fra oppgjøret mot Odd i midtuken. 
Den jevnspilte kampen viste at grunnspillet til FFK holder et godt nivå, noe man helt klart ønsker å gjenskape mot Mjølner. 

Til søndagens oppgjør mangler tre spillere, men med en bred og sterk stall så er det allikevel en meget slagkraftig gjeng som har gjort seg klar for kamp.
Mikko Viitikko er ute med sin omtalte leggskade og Anas Farah er på bedringens vei med sin vonde hæl, men blir ikke klar til denne kampen. Sistemann på fraværslisten er Thomas Rekdal som er opptatt med Norges G17 landslag i EM i England.

Merk kamptidspunkt!
Kampstart på søndag er 14:00!
Årsaken er at Mjølner skal rekke hjem til Nord-Norge, og må komme seg av gårde tidsnok til å komme med på siste fly.
Billetter kan du enten kjøpe HER! eller på Fredrikstad Kino.
Billettluka er åpen fra klokka 12:00 på søndag, men vi anbefaler alle som kan å kjøpe på forhånd.

Vi ses på søndag - Sammen er vi sterke!

Annonse fra Obos-ligaen: