Før kampen: Bodø/Glimt vs. FFK

Kun 3 dager er gått siden forrige kamp, og i kveld er det igjen klart for en ny serierunde i OBOS-ligaen. De gulkledde fra Bodø er i god form og oppgjøret blir en tøff test for guttane.

Bodø/Glimt rykket ned til OBOS-ligaen i fjor etter 3 sesonger på øverste nivå. Trener Åsmund Bjørkan ble med laget ned og beholdt mye av stammen i troppen før årets sesong.
Sesongen så langt minner om en parademarsj, og det er veldig mye som tyder på at Bodø/Glimt vil være tilbake i Eliteserien i 2018.

Sist lagene møttes var 23 april. Da knep Bodø/Glimt seieren med 1-0 i et tett og jevnt oppgjør uten de store sjansene.

Våre gutter gjorde de siste forberedelsene på Stadion, før de tok turen til Bodø på ettermiddagen i går.
Etter en god 1. omgang mot Levanger på søndag, forsvant mye av rytmen etter pause. Det positive å ta med seg fra 2. omgangen er et oppofrende og solid forsvarsspill som stod imot en rekke gode innlegg og dødballsituasjoner.

Til kveldens kamp er både Shola Akinyemi og Razak Nuhu ute med karantene for 3 gule kort, mens Mislav Leko er tilbake etter sin karantene. Partner i midtforsvaret blir antagelig Patrik Karoliussen som gjorde en god kamp i uvant posisjon på søndag.
På venstreback tar Henrik Bredeli plassen, mens det er konkurranse mellom mange spillere på de offensive posisjonene.

I tillegg til karantenene så er fortsatt Magne Simonsen, Rino Falk Larsen og Edvard Skagestad på skadelisten. Sistnevnte er i full fart på vei tilbake, og er muligens i troppen til bortekampen mot Arendal.

Kampstart på Aspmyra er klokka 19:00 og kampen kan du se direkte på Eurosport.

Annonse fra Eliteserien: