Mislav Leko er ny FFK-spiller gjennom "Jeg er med"-kampanjen.

Folkets spiller-event etter Bodø-kampen

Alle som bidro med minst 1000 kroner til Jeg er med-aksjonen inviteres til et eget arrangement med Mislav Leko etter kampen mot Bodø-Glimt.

I februar og mars rullet "Jeg er med"-aksjonen i Fredrikstad og rundt en halv million kroner ble samlet inn fra rundt 600 ulike bidragsytere fra fjern og nær.

Er du blant de som har gitt 1000 kroner eller mer og vil delta? Meld deg på i skjemaet under!

Alle bidrag, store som små ble ønsket velkommen. FFK hadde samtidig fokus på å ikke bruke pengene som kom inn på effekter eller annet som ga klubben kostnader, men lovte istedet alle som ga 1000 kroner eller mer en invitasjon til en egen Folkets spiller-kveld på Stadion.

Nå er det klart at dette skjer etter førstkommende kamp mot Bodø-Glimt søndag 23. april. Arrangementet holdes i restauranten på Stadion etter kampen, som har avspark 15.00.

Etter kampslutt ønskes giverne velkommen, og Mislav kommer etter å ha dusjet og skiftet etter kampen, om det ikke oppstår noe uventet i eller etter kampslutt.
Om du har billett på Værstetribunen kan du gå inn fra tribunen, har du billett på en annen tribune eller kun kommer for dette arrangementet, benytter du restaurantinngangen på langsiden fra kl 17.00.

Her er listen over alle som ga 250 kroner eller mer!

På eventet, som har et uformelt preg, serverer vi kaffe og gjør en prat i plenum med Mislav. Det blir selvsagt også mulig for hver enkelt å hilse på, ta bilde med, få autograf eller slå av en liten prat med Mislav. Kroaten skrev som kjent under en toårskontrakt med FFK og har vært solid i årets tre første seriekamper.

OBS! Generelt har ikke FFK kontaktinfo på de som har gitt minimumsbeløpet, og kan derfor bare kommunisere bredt om denne invitasjonen. Skulle du ha spørsmål, kontakt markedsansvarlig Svend Anders på svend.anders@fredrikstadfk.no eller telefon 95998181.

Annonse fra Obos-ligaen: