FFK vant i Borås

FFK vant treningskampen mot Superettan-laget Norrby torsdag kveld. Juniorspiller Joel Armstrong satt inn seiersmålet!

FFK fikk på kort varsel på plass en ekstra treningskamp denne uken. Torsdag reiste troppen til Borås og møtte der Superettan-laget Norrby. Hensikten var å få mer kamptrening slik at både relasjoner, spillsystem og flere spillere kunne bli samspilte.

Det var svenskene som tok ledelsen i 1. omgang, men Dinko Trebotic responderte kort tid etter med en flott scoring på dødball. Midtbanespilleren fra Kroatia er kjent for å ha en god dødballfot, og vi håper å se mer av det på Stadion og borte når seriespillet også snart er i gang.

1-1 sto til pause, og etter pause var det til slutt Joel Armstrong som satt inn 2-1 til FFK etter et herlig angrep. Edvard Skagestad startet det hele bakfra, sendte ballen ned høyrekanten, og innlegget kunne kanskje enkelt settes i mål - et flott øyeblikk for FFK-junioren som var med i troppen og kom inn i 2.omgang før rødbuksene.

Kampen var totalt sett en positiv opplevelse for FFK, som foruten seieren skapte flere sjanser og fort kunne vunnet enda mer. Blant annet fikk FFK annulert en scoring på 2-1.

- Jeg merker formen blir bedre og bedre kamp for kamp, og jeg følte jeg trengte å få en scoring også. Dette blir bedre hele veien, sa målscorer Dinko Trebotic til Fredriksstad Blad rett etter kampen.

FFKs neste treningskamp er allerede førstkommende søndag mot divisjonskollega Elverum. Avspark på Stadion er 15.00.

Har du ikke kjøpt sesongkort ennå? Det løser du enkelt på nett her!

FFKs lag fra start mot Norrby: Masalin - Kaland, Skagestad, Leko, Nuhu - Brix, Veteli, Karoliussen, Trebotic - Kapidzic, Flo.