Andrea Loberto presentert som ny hovedtrener i FFK - Patrik Karoliussen trener

FFK tar imot Elverum på Stadion

Siste nytt fra FFK-leiren før treningskampen mot ligarival Elverum på Stadion denne søndagen!

I torsdagens seier mot Superettan-laget Norrby fikk FFK en god bekreftelse på at laget begynner å sette seg. I søndagens kamp mot Elverum er det en ny mulighet til å bygge relasjoner og finsikte formen.

Tilbake i OBOS-ligaen

Elverum spilte på nivå 4 så sent som i 2010, da rykket de opp til 2. divisjon og året etter blandet de seg rett inn i opprykkskampen til OBOS-ligaen. Det gikk ikke på første forsøk, men i 2012 tok Elverum steget inn i toppfotballen, dessverre bar det riktignok rett ned igjen i 2013.

Etter et par år med toppstrid, men ikke noe nytt opprykk startet de sesongen 2016 med en vanvittig rekord. Elverum vant de første 10 kampene, antall innslupne mål? 0(!). Opprykket var aldri truet og med 17 smultringer på 26 kamper var det også svært fortjent.

Nå er Elverum tilbake i OBOS-ligaen og har helt sikkert planer om å gjøre oppholdet lengre enn sist gang. Laget har hatt en varierende vinter med både gode og dårlige resultater, sist kommer de fra en bunnsolid 3-0 seier mot et av de andre opprykkslagene i årets OBOS-liga, Tromsdalen.

Laget begynner å ta form

FFK har også hatt en varierende vinter, men det er en klar tendens til at de gode periodene varer litt og litt lengre. Torsdagens kamp mot Norrby var enda et steg i riktig retning og mot Elverum håper man å se laget bygge relasjoner og samspill enda mer.

Etter noen kamper med 3-5-2 har det i de siste 3 omgangene vært 4-4-2 som har blitt praktisert, dette er nok også oppstillingen som blir benyttet fra start på søndag.

På skadelisten er det kun en forandring fra torsdag. Håvard Åsheim har pådratt seg en smell i foten, og står over denne helgen. Utenom Åsheim så er fortsatt Ludvig Begby på sidelinjen, det er også Magne Simonsen. Anas Farah har trent for fullt den siste tiden, men har fortsatt behov for flere økter før han er aktuell for kamp.

Øvrige spillere er med i troppen og klare til dyst!

Kampstart er 15:00 på Stadion. Dørene åpner 14.00 og vi har kun åpent i oppgang 1 ABC. 100 kroner for voksen, 50 for barn, honnør og student.

Velkommen på kamp på Stadion!

KJØP SESONGKORT OG STØTT FFK! Fra kun 500 for barn og 1300 for voksne!