FFK-supportere får personalrabatt hos POWER

Onsdag, torsdag og fredag denne uka får alle FFK-supportere handle til personalpris hos elektrobutikken POWER i Dikeveien. Dette trenger du å vite.

For kort tid siden overtok POWER all Expert-butikkene i Norge, og har posisjonert seg med kraftig prisfokus til kundenes fordel. Med sin prisrobot sørger de for alltid å ha lave priser.

Denne uken - fra og med onsdag 21. juni til og med fredag 23. juni - sparer du som FFK-supporter ekstra mye penger ved å legge handelen til POWER-butikken i Dikeveien. Da får du nemlig handle til personalpris, og det kan gi store besparelser på alt fra flatskjerm, hvitevarer, PC, kameraer, grill eller annet. 

Ta turen til butikken, snakk med en selger og be om FFK-pris disse tre dagene, så får du oppgitt hva prisen er på de varene du er ute etter.

Vi kommer med noen gode eksempler på vår Facebook-side gjennom de kommende dagene, men med tusenvis av varer å velge mellom er det best å dra til butikken for å finne det du er på jakt etter.

Det vil bli ekstra oppmerksomhet rundt supertilbudene før og under tirsdagens seriekamp på Stadion mot Kongsvinger. Det vil blant annet være en konkurranse i pausen der man kan vinne gavekort på 500 kroner til bruk i POWER Dikeveien. Følg også med på vår Facebook-side!

power_ffkdager
Annonse fra Eliteserien: