Barna briljerte på fotballskolen

I høstferien arrangerte FFK og Installatør Gruppen nok engang fotballskole for barn fra syv til tolv år på stadion.

I høstværet på Fredrikstad stadion dukket det opp femti håpefulle unge fotballspillere som var forberedt på en uke med fotball. Bøker ble byttet ut med ball, noe som gledet deltagerne veldig. De tok for seg uken med stor glede, vinnervilje og entusiasme.

Spillerne ble fulgt opp i hele uken av klubbens trenere, juniorspillere og A-lagsspillere. I løpet av uken ble spillerne utfordret med mye spill, tekniske øvelser og forskjellige konkurranser. Dagene ble fylt med spennende og lærerike aktiviteter som holdt spillerne i gang hele tiden.

-Til tross for litt skiftende vær ble det en vellykket fotballskole. Innholdet i øktene var hentet ut fra FFKs skoleringsplan og forhåpentligvis ble det god læring for barna. Vi har stort fokus på holdninger på våre fotballskoler og vi syns barna viste meget gode holdninger denne uken. Jeg håper at vi får se igjen barna på vår neste fotballskole, for det vil da vise at de er fornøyd med oss, forteller Magnus Pettersen. Han er ansvarlig for FFKs fotballskoler.

Vi ønsker å takke følgende trenere for innsatsen

- Geir Christensen

- Andreas Nordbye

- Daniel Johansson

- Rino Falk Larsen

- Tomas Lopez

- David Buhinja

- Leo Olsen

- Said Barakat

Vi ønsker å takke som bidro som spillere og trenere under fotballskolen! 

Annonse fra Obos-ligaen: