Aristokraten gjenoppstår!

Det er for tiden en svært positiv stemning rundt FFK og seriestart. Nå bidrar den gryende optimismen til at Aristokraten gjenoppstår!

Klubben mener det er viktig at supportere, byens befolkning og alle støttespillere har et godt tilbud på supporterartikler, klubbklær og annet som er med på å sette farge og stemning på bybildet før, under og etter fotballkamper og andre arrangement der klubben er med.

Etter re-organiseringen klubben har gjennomgått har ikke administrasjonen kapasitet til å stå for et tilbud som tilfredsstiller etterspørselen. FFK har derfor overdratt Aristokraten til lokale krefter som ønsker å drive virksomheten til glede og nytte for klubben og byen.

Til å begynne med vil Aristokraten tilby et stort utvalg av supporter-effekter og klubbklær fra Aristokraten-containeren. Den rødmalte containeren er lett gjenkjennelig og vil bli å finne på Værste på hjemmekamper og i forbindelse med andre arrangementer i byen. Det vil etter sommeren bli åpnet en ny Aristokraten butikk i sentrum.

Vi er veldig glade for initiativet og for at supporterartikler nå vil være enda mer tilgjengelig. Når vi også står uten risiko og med en potensiell økonomiske oppside så blir dette vinn-vinn for både supportere og klubb!

— Joacim Heier - Daglig leder FFK

Avtalen FFK har inngått med lokale forretningsdrivende inkluderer ett kontantbidrag til klubben og faste inntekter fra salget. Avtalen er godkjent av styret i FFK.

Lørdag 14. april er Aristokraten på plass på Torvet fra klokka 10:00, der kan du årets drakt, og midt på dagen vil også mange av spillerne på a-laget stikke innom.

Annonse fra Obos-ligaen: