Forventer en tøff kamp mot Notodden

Akinshola Akinyemi bidro med en meget viktig scoring mot Sandnes Ulf.

En smilende Akinshola Akinyemi går av matta etter enda en intens økt med FFK. Det er ikke noe tvil om at Oslo-gutten var meget avgjørende for oss mot Sandnes Ulf da han åpnet scoringskontoen på Søndag. Midtstopperen var meget delaktig i sitt forsvarsarbeid da han avverget flere potensielle farligheter. I forberedelsene til Notodden kampen har vi tatt et intervju med Akinyemi.

Hvordan føltes det å score søndagens første mål?

Det var utrolig deilig fordi det kunne gått begge veier, men denne gangen gikk det vår vei. Følelsen når ballen gikk i nettet var veldig deilig, forteller en lettet "Shola" Akinyemi

Hva syntes du om kampen mot Sandnes Ulf og formasjonsendringen?

- Det var mye lettere å forsvare seg syntes jeg. Spesielt for meg og resten av forsvarsrekka. Det ga en trygghet som gjorde det lettere for hele laget.  Jeg skal innrømme at de 20 første minuttene var tøffe, de presset oss veldig hard - men etter scoringen våres føler jeg at vi tar mer og mer over kampen, sier stopperkjempen.

Hvilken forventninger har du til kampen mot Notodden?

Blir en veldig tøff kamp mot Notodden, vi vet de er veldig sultne på opprykk. For vår del blir det viktigste å fokusere på hva vi er gode på. Jeg håper på bred støtte fra våre supportere. De bidrar til ekstra energi og gnist som kan hjelpe oss på søndag!

Annonse fra Obos-ligaen: