4-0 over Raufoss

På de 6 siste treningskampene har vi nå sluppet inn 2 mål og scoret 12, mot Raufoss fikk vi se mye bra, men det er fortsatt mye uforløst.

Åpen kamp
Raufoss startet oppgjøret best og kom til flere farligheter det første kvarteret. Blant farlighetene til Raufoss var ikke vi ufarlige heller, og Anas Farah fikk æren av å krone ny kontrakt med scoring etter 9 minutter.
Etter drøye halvtimen var det Rocky Lekaj sin tur til å tegne seg på scoringslista når han satt inn returen fra Raufoss-keeperen.
Begge lag skapte flere sjanser, blant annet hadde begge skudd i treverket, men det stod seg med 2-0 til pause.

Bedre 2. omgang
Etter sidebytte kontrollerte vi kampen bedre og satt inn 3-0 etter 50 minutter når vi tok et kjapt innkast og alene foran mål stod Tim Nilsen og satt enkelt inn nok et mål.
Dagens beste scoring var det Ludvig Begby som stod for når han hamret inn 4-0 på et flott langskudd etter 70 minutter.

Plusser i dag er at vi scorer 4 mål og kunne scoret flere, og mange viser at formen er på gang. Minuset er en varierende prestasjon og for mange sjanser imot, men heldigvis har vi nok en gang godt keeperspill i dag og holder nullen 4. gang på 7. forsøk.

Alt i alt en god, men variert prestasjon av de røde og hvite. Vi viser at vi holder et godt nivå når ting stemmer, men samtidig at det er mye som må forbedres.
Med tanke på at vi har flere spillere på vei tilbake, og filosofi og relasjoner fortsatt skal jobbes mye med, så er det lov å være optimistisk før sesongen tar til.

Mjøndalen neste
Neste test er en real en, søndag 18. mars kommer Mjøndalen til Fredrikstad for å måle krefter.
Til det oppgjøret skal Mislav Leko og Håvard Åsheim være tilbake. Kanskje Joona Veteli også har fått på seg fotballskoene i løpet av kommende uke.

Før det har guttene nå en innlagt frihelg etter mye hardkjør de siste ukene. Mandag er laget tilbake på treningsfeltet og endelig begynner troppen å nærme seg skadefri, noe som hever både konkurranse og kvaliteten i hverdagen!