3-0 mot Nardo!

Søndag spilte FFK årets 10. hjemmekamp i Postnord-ligaen, det ble etter hvert en hyggelig opplevelse for hjemmepublikummet og 3 nye poeng for FFK!

Samme 11 fra start
Nardo var gjester på Stadion søndag ettermiddag, de kom fra en sterk 3-1 seier i sin forrige bortekamp mot Vidar. FFK på sin side kunne se tilbake på en god kamp på hjemmebane sist når Levanger ble slått med 3-0.

Bjørn Johansen og teamet valgte å stille med samme 11 fra start som forrige kamp, men Joona Veteli gikk inn sentralt og Håvard Åsheim tok plass på siden av midtbanen. Andreas Hagen var tilbake i troppen etter sin skade, men tok plass på benken.

Ingen mål før hvilen
FFK kom fint i gang i kveldens kamp, etter 5 minutter kriget Tim Nilsen til seg ballen og fikk av gårde et godt skudd som keeper slo til corner. Den corneren ble farlig og Philip Aukland fikk en enorm mulighet, men headingen hans ble mesterlig klarert fra streken av Nardo.

Henrik Kjelsrud Johansen fikk en mulighet på hodet, men headingen hans gikk rett på keeper fra skrått hold. Et par andre situasjoner var det også, men det var ikke altfor mye å skrive om i den første omgangen. En omgang FFK ikke klarte å skape nok trafikk foran målet til gjestene fra Trondheim.

Nardo lå som ventet lavt i banen og ventet på mulighetene sine, det ble ikke mange, men et par ganger var de farlige frempå. Spesielt et langskudd etter en klarering midtveis i omgangen var nærme, men ballen gikk like på utsiden av målet til Jenssen.
Jenssen måtte også i aksjon på et par andre avslutninger, de hadde han god kontroll på.

Dermed 0-0 til pause etter en relativt sjansefattig omgang.

Full kontroll etter pause
Det tok ikke lang tid før det ble sjanser på Stadion etter pause. Få minutter ut i omgangen hadde FFK hatt et par gode sjanser allerede, men fortsatt ingen mål.
Etter 53 minutter skulle det derimot skje, Tim Nilsen stod på rett plass når gjestenes keeper var uheldig og dyttet inn 1-0.
Halveis i omgangen var det den andre spissen sin tur. En god kontring, Tim i bakrom fant Henrik foran mål, en god vending av kraftspissen og ballen rullet inn til 2-0.

3-0 kom etter en fantastisk enkeltmannsprestasjon av innbytter Reuterswärd. Han vant ball på egen banehalvdel, dro av et par mann samtidig som han ble stygt taklet. Å halvskade Love var ikke nok, med ett og et halvt bein dro han av enda en forsvarer og slo perfekt inn til Kjelsrud Johansen som stupte inn 3-0. Det ble også det siste Love gjorde, taklingen han fikk i raidet var såpass hard at han måtte av og ble erstattet av Nicolay Solberg.

Riki Alba fikk også drøye 10 minutter på banen, men den notoriske målsniken fikk ikke muligheten til å sette noen mål på den tiden han spilte.
Marius Hagen pådro seg et tvilsomt gult kort, men likefullt gjeldende. Dermed må han stå over neste kamp for rødbuksene.

Med 3-0 er FFK tilbake på seierssporet og målet må være å holde det gående også neste helg. Alt i alt en veldig fortjent seier for FFK etter en litt tam første omgang, men desto sterkere andre omgang!