2000 sesongkort solgt!

Da var 2000 passert - Dere er fantastiske!

FFK Appen
I 2019 er det telefonen din som er sesongkort og kampbillett. Heretter slipper man plastkort eller papirbilletter, alt ligger enkelt tilgjengelig på telefonen. 

FFK Appen laster du ned GRATIS fra Google Play eller App Store - søk "FFK".
Etter at du har lastet ned må du registrere deg, det går raskt og enkelt. Deretter er det aller raskeste å kjøpe sesongkortet direkte i appen.

Dersom du har flere sesongkort så er det raskt og enkelt å dele enten hele sesongkort eller billetter til enkeltkamper med den du måtte ønske. Det koster deg bare et par tast inne i appen, ingen fysisk overlevering av plastkort er nødvendig. 

NB! Dersom du ikke har smarttelefon eller av andre årsaker har behov for plastkort så kan det bestilles - Ta kontakt med oss på epost info@fredrikstadfk.no 
NB! Hadde du sesongkort i 2018 og vil sitte på samme plass må du registrere deg med samme telefonnummer som du hadde i fjor. Har du byttet telefonnummer kontakter du oss på info@fredrikstadfk.no.

Les forøvrig alt du trenger å vite om sesongkort og priser, samt se instruksjonsvideo om FFK Appen ved å klikke her: KJØP SESONGKORT HER!

SAMMEN ER VI STERKE!

Annonse fra Obos-ligaen: