Tap i seriestarten

Juniorlaget gikk på et tap i seriestarten mot HamKam.

Torsdag var første seriekamp i Interkretsserien for juniorlaget. FFK møtte et meget sterkt HamKam-lag.  De ledet 2-0 allerede etter 6 minutter.

- Vi slet med å håndtere det oppbyggende spillet deres, noe som resulterte i at de hadde mesteparten av ballen. Spesielt i starten. Utover i omgangen får vi brukt ballen bedre og mer riktig, og har noen muligheter til å redusere, forklarer utviklingsansvarlig Magnus Meling.

I pausen justere FFK spisspresset og da henger vi bedre med. HanKam får i tillegg en utvist midtveis i andre omgang.

- Vi dominere banespillet, men klarer ikke å komme til de store sjansene. Det blir mye nesten, forteller Meling.

Kampen ble altså avgjort i løpet av seks minutter.

- Det er surt at vi ikke er smarte nok de første minuttene. Dette må vi lære av. Andre erfaringer er at vi må være mye raskere i ballbehandlingene, slik at det offensive spillet går fortere, avslutter Meling.