Poengdeling mot 08

Lagene delte på poengene da juniorlaget møtte erkerival Sarpsborg 08 torsdag.

Juniorgutta ønsket å avslutte vårsesongen med en seier mot erkerivalen i fra den andre byen. Begge lagene kjenner hverandre veldig godt og kampene lever alltid sitt eget liv. Derfor visste vi at det laget som hadde mest energi i dag kom til å vinne kampen.

Fokusområdene før kampen var derfor å jobbe sammen som et lag og at hver enkelt spiller skulle være den beste utgaven av seg selv. Samtidig ønsket vi å ha korte avstander i og mellom ledd. Dette ønsket vi å kombinere med å være gode med ball, flytte ballen i fra trangt til ledig og angripe med god balanse i laget.

Det var tydelig at lagene hadde respekt for hverandre. Begge lag opptrådte veldig disiplinert, både med og uten ball. Det resulterte i at kampen var veldig "lukket" og uten de store sjansene. Dette kampbildet varte nesten helt til 15 min før slutt. Da slo Alex Zoulakis en corner som Leo Olsen stanget i mål. Etter dette åpnet kampen seg og Sarpsborg 08 utlignet fem minutter før slutt. De var også nære ved flere anledninger til å stikke av med seieren.

- Alt i alt så var 1-1 et ok resultat. Spillerne skal ha skryt for den gode lagmoralen og innsatsen de viste i dag. Det bekrefter at vi er et meget godt juniorlag når vi står samlet som et lag, forteller utviklingsansvarlig Magnus Meling.

Når tar spillerne en velfortjent sommerferie før de starter oppkjøringen til Skaw Cup i slutten av juli.