Jr.laget med sterk opphenting i serieåpningen

Jr.laget lå under 0-2 borte mot Lyn torsdag kveld. Etter en meget sterk opphenting og god 2.omgang, ble det til slutt 2-2 på Kringså.

Det så stygt ut da Lyn økte til 2-0 20 minutter før slutt på Kringsjå. Men FFK nektet å gi seg. Først satte Leo Olsen inn 1-2 på det som nok var ment som et innlegg,før Fredrik Stokke presset frem et selvmål fra en Lynspiller, etter corner fra Alexander Zoulakis i det 90 minutt. Dermed endte det 2-2 i Oslo.

Lyn var best i første omgang,mot et litt tafatt FFK-lag. Hjemmelaget tok fortjent ledelsen og holdt den ledelsen til pause.

Etter pause var det et helt annet FFK-lag som kom på banen. Tidvis kjørte de over hjemmelaget og burde utlignet flere ganger. I stedet var det altså hjemmelaget som økte,før den enorme sluttspurten fra våre gutter.