Best i byen!

Vårt juniorlag gikk seirende ut av "best-i-byen"-oppgjøret mot Kråkerøy torsdag kveld.

I Den Danske Bank Cup, eller Østfoldmesterskapet for juniorlag, ble det torsdag spilt semifinaler. Begge oppgjørene gikk under betegnelsen "best i byen", da FFK møtte Kråkerøy og Sarpsborg 08 møtte Greåker.

I vår kamp gikk FFK umiddelbart ut og kontrollerte kampen. Allerede etter 10 minutter stod det 2-0. Begge scoringer signert Philippe Koko. Han er for øvrig eneste sisteårs juniorspiller i troppen. Etter en halvtime øker FFK ledelsen til 3-0 etter en scoring av Eirik Vestby. Kråkerøy reduserer etter en sjelden visitt foran vårt mål i første omgang. Våre gutter svarer rask og øker til 4-1 før pause. Igjen var det Koko som scoret - hattrick!

I andre omgang kjemper Kråkerøy seg inn i kampen og skaper flere farlige sjanser. FFK scorer ikke flere mål. Men Kråkerøy får sin redusering, men for sent, i det 83. minutt. Kampen ender 4-2.

FFK gjør hele fem bytter i andre omgang og avslutter kampen med fem guttespillere og tre førsteårs juniorer på banen.

- På grunn av a-lagets kvalik, sykdom og skader stilte vi en veldig ung tropp i går. Det svingte voldsomt i prestasjoner gjennom kampen, hvilket er vanlig med så mye ungt, understreker trener Magnus Pettersen.

- Periodevis var vi veldig gode i 1. omgang, noe som gjør at vi punkterer kampen tidlig. 2. omgang var svakere. Men jeg ønsker å gi honnør til unggutta, som sto imot trykket fra et godt Kråkerøy-lag, forteller Pettersen.

Nå gleder gutta seg til å spille mot Sarpsborg 08 i finalen. De slo Greåker 3-1. Det ligger alltid prestisje i disse oppgjørene, så det blir en morsom avslutning på sesongen! Kampen spilles på Sarpsborg stadion mandag 5. november kl. 18.30.

FFK stilte med dette laget mot Kråkerøy:

Eirik Hagerupsen Hansen

Aryia Agri
Oscar Øren
Noah B. Hermansen

Micael Lervik
Fredrik Stokke (kaptein)
Herman Dehn
Philippe Koko (3 mål)
Alexander Zoulakis

Eirik Vestby (1 mål)
Said Barakat

Også benyttet: Eivind Luktvasslimo, Samuel Skarnes Gray, Petter Eiken, Fredrik B. Hansen og Daniel Willadsen.
Ubenyttet: Isak Strandin