Åpent prøvespill for Jr.laget til FFK

Tirsdag 7.november kl 17.30 på Fredrikstad Stadion er det åpent prøvespill for Jr.laget til FFK

Treningen er for alle spillere født i 1999, 2000 eller 2001 som har ambisjoner om å spille fotball på toppnivå. Påmelding sendes til Utviklingsansvarlig magnus.meling@fredrikstadfk.no med følgende innhold:

Navn:
Født:
Klubb:
Posisjon:
Kontaktinfo (tlf og mail):
Skriftlig godkjennelse i nåværende klubb

FFK ønsker å gi det beste trenings- og kamptilbudet i Østfold for spillere i alderen fra 16-19 år, med formål om å bli toppspillere. I FFK skal utviklingsavdelingen ha et stort fokus på individuell utvikling.

Siden 2013 har hele 10 lokale jr.spillere debutert på A-laget (se bilde under), nå har du sjansen til å bli den neste!

Hovedmålet med jr.laget er å profesjonalisere spillerne ved å dyrke spisskompetanse, fysiske egenskaper og bedre prestasjons-mentaliteten. Og på den måten legge forholdene til rette for at spillerne kan ta steget opp på A-laget og takle profflivet.

Vi håper at alle aktuelle spillere benytter seg av denne muligheten!