Uavgjort i toppkampen

Tirsdag var det toppkamp i G16 Interkrets. Det var en jevn kamp og poengene ble delt.

FFK tok ledelsen i 1. omgang etter et hodestøt fra Leonit Seferaj. Det stod seg til pause. I 2. omgang utliknet Vålerenga med en gang. Deretter blir det en krigekamp i regnværet på Valle. Begge lag spiller seg til et par farlige sjanser, men flere mål ble det ikke.

- Vi var meget gode defensivt der vi stengte sentrale rom og var aggressive i ballgjenvinningen. Vi hadde nok sjanser til å vinne. Samtidig hadde Enga et par store, så uavgjort var et riktig resultat, påpeker trener Magnus Pettersen.

FFK var uten sin faste sisteskanse i denne kampen. Nicklas Lagesen ble skadet i B-kamp på mandag. Trener Pettersen gir stor kred til Sebastian Jensen som måtte gå i mål for FFK. Han spiller vanligvis venstreback.

- Alt i alt var det en god og spennende fotballkamp. Men den ble dessverre litt ødelagt av Engas mangel på fair play da de ved to anledninger setter ut på en utvist spiller for tidlig. Det er synd å se en storklubb opptre på denne måten, understreker Pettersen.

Med 1-1 på Valle er det fortsatt tre poeng opp til Vålerenga og vi beholder 2. plassen. Men nå er det tett bak oss. Vi er avhengig av å slå Oppsal på hjemmebane neste uke for å holde 2. plassen.

Disse spilte mot Vålerenga:

Sebastian Jensen

Mikael Engsmyr
Oscar Øren (kaptein)
Noah B. Hermansen
Magnus K. Johansen

David Buhinja
Sondre Håland
Simon Jonsson
Oliver B. Askland
Fredrik B. Hansen

Leonit Seferaj (1 mål)

Også benyttet: Aryia Agri og Oscar Jansson.
Ubenyttet: Noah R. Olsen.

Annonse fra Obos-ligaen: