Uavgjort i seriestarten

Årets seriestart ble lørdag gjort unna på bortebane hos Ullern. Guttelaget tok med seg ett poeng hjem.

G16 hadde tidlig seriestart rett ved siden av Ullerns bandybane og innimellom to meter høye brøytekanter. Men undervarme og mykt kunstgress gjorde det til en god fotballopplevelse.

FFK startet friskt og tok tidlig ledelsen ved Samuel Gray. Men Ullern kom tilbake og hadde en 2-1 ledelse til pause. Ullern skårte på sine sjanser, mens FFK brant flere store sjanser før pause.

Våre gutter forsøkte å ta kommandoen i 2. omgang. Men det var Ullern som økte ledelsen til 3-1, på straffespark. Deretter tok FFK mer over og startet opphentingen. Først ved Markus Kristiansen, før kaptein Oscar Jansson sørget for utlikning 15 minutter før slutt. Gutta jaktet seieren, men kampen endte 3-3.

G16 har fortsatt mye å jobbe som lag fremover, men de viste god lagmoral ved å hente inn to mål i 2. omgang.

- Ullern tar oss på duellspill og innsats i store deler av kampen. Men jeg er fornøyd med at vi tar oss sammen siste halvtimen, forteller trener Magnus Pettersen.

Lørdag er det hjemmekamp mot Asker kl. 13.00 på Stadion.