G16 videre i NM

Guttelaget hadde ingen problemer med Romsås i NM. Dagen før slo de Elverum i serien.

I strålende solskinn og kvikksølvet på 16 grader spilte guttelaget første mellomrunde i NM søndag kveld. Borte mot Romsås bød ikke på de store problemene. Etter første omgang ledet vi 7-0. I andre omgang senker vi tempoet betraktelig, men putter på to mål til. Til slutt vinner vi meget komfortabelt 9-0.

Laget: Nicklas, Jonas, Oscar Ø, Oscar J, Magnus, Leonit, Daniel, Thomas, Oliver A, Micael L og Oliver M.
Benken: Samer, Hojat, Florent, Ariya og Fredrik.

Mål: Oliver M (5), Micael (2), Daniel og  Oliver A.

Elverum
Dagen før, på lørdag, kom Elverum på besøk i årets andre seriekamp. Det var en kamp vi styrte hele veien. Men målene kom ikke. Ikke før fire minutter før slutt. Et selvmål sikret 1-0 seier for våre gutter.

Laget: Samer, Noah O, Noah H, Ariya, Mikael E, David, Daniel, Magnus, Oliver A, Fredrik og Florent.
Benken: Nicklas, Oscar J, Jonas og Hojat.

Mål: Selvmål

Nordstrand
For å ha alt på stell her på nettsidene så nevner vi også årets første seriekamp - mot Nordstrand hjemme på stadion. Det ble en jevnere kamp der vi hadde et greit overtak. Sluttresultatet ble 2-1 seier.

Laget: Nicklas, Mikael, Oscar Ø, Oscar J, Noah O, David, Magnus, Noah H, Oliver A, Fredrik og Florent.
Benken: Samer, Ariya, Oliver M, Hojat og Jonas.

Mål: David og Florent