- En kamp for livet

Bortemøte mot Lørenskog så lenge mørkt ut. Men så startet en helt rå snuoperasjon.

Etter en drøy halvtime av første omgang ledet Lørenskog hele 3-0 etter om lag like mange sjanser. FFK spilte ingen dårlig omgang, men gutta slipper inn noen enkle mål. Fire minutter før pause får FFK en straffe som Samuel Skarnes Gray sikkert setter inn. 3-1 til pause. Dermed hadde våre gutter fortsatt troen inn mot andre omgang.

15 minutter inn i andre omgang har FFK og Tage Johansen snudd kampen. Ved to anledninger tok venstrebacken ansvar fremover på banen og slo til med to vakre skudd i mål. Da stod det 3-3. Så tok kaptein Oscar Jansson ansvar og stanget inn 3-4 på en corner. Innbytter Fredrik B. Hansen økte til 3-5 ti minutter før slutt. Nå var begge lag dyktig slitne i sydenvarmen på Lørenskog.

De siste minuttene bølget kampen frem og tilbake. Lørenskog klarte å redusere en gang, men flere ble det ikke. FFK vinner 4-5 etter en fantastisk snuoperasjon på bortebane.

- Vi gjør en god kamp, men slipper inn for enkle mål. Vi fikk også mange gunstige brudd som vi skuslet bort. I pausen ble vi enige om å rette på dette og gå for seier. I andre omgang lykkes vi maksimalt. Denne kampen vil nok spillerne huske resten av livet, forteller trener Magnus Pettersen.

Med denne seieren ligger FFK på fjerdeplass i serien, syv poeng bak ledende KFUM. Lørdag er det hjemmekamp mot Nordstrand.