- Årsbeste

De siste kampene har det løsnet offensivt for guttelaget. Det ble premiert med en 1-4 seier borte mot Lillestrøm lørdag.

Forrige uke ble Stoppen sendt hjem med 11-0 i bagasjen i Adidas Cup. Men denne lørdagen leverer gutta årsbeste, i følge trener Magnus Pettersen.

- Mot Lillestrøm opptrer vi veldig disiplinert. Nå gjelder det fremover å gjenskape denne prestasjonen i kampene fremover, forteller Pettersen.

Mot Lillestrøm hadde våre gutter trøbbel de første 20 minuttene. Men det var vi som tok ledelsen ved Herman Tveit-Reffsgård etter en dødball. Og bare fem minutter senere doblet Daniel Willadsen ledelsen. Resultatet stod seg til pause.

I andre omgang reduserer LSK etter 12 minutter. Men deretter kontrollerer FFK kampen. Tveit-Reffsgård scorer nok en gang og Fredrik Bendvold Hansen punkterer kampen etter en fantastisk enkeltmannsprestasjon, ni minutter før slutt. 1-4 altså.

Allerede tirsdag er det ny kamp. Da er det siste kamp i grunnspillet i Adidas Cup. Skogstrand på bortebane venter.