FFK Akademiets minicup 2015

FFK Akademiet

FFK Akademiet tar for seg årskullene 7 til 14 år, og tilbyr ekstratrening med kompetente trenere utover den lokale klubbens tilbud.

FFK Akademiet ble startet i 2014 og flere hundre barn gis gjennom tilbudet ekstra trening gjennom året.

Innholdet i øktene blir tilpasset til barnas alder og nivå. Deltagerne blir differensiert inn i grupper og blir ledet av kvalifiserte trenere. Vi i FFK ønsker at de skal få en innføring i hva som kreves for å bli en toppspiller, og da handler det om alt fra ferdigheter til mat og søvn. Alle økter skal inneholde koordinasjon, skadeforebyggende, "meg og ballen" og spillformer.

Vi ønsker enda flere barn under treningene på Stadion. Se mer på undersidene for ditt alderstrinn:

FFK Vårakademi 7-10 år

FFK Akademiet 9-13 år

FFK Koden

I alle aktiviteter i regi av FFK ønsker vi at oppførsel både på og utenfor banen er over gjennomsnittet god. Vi har også fokus på at man skal ha et høy læringsfokus. Derfor har vi laget et dokument som vi kaller FFK Koden. Dette er diskutert med alle trenere i FFK Akademiet samt alle trenerne til de påmeldte på akademiet.

Vi ønsker å gi våre barn tydelige rammer. Dette regelverket gjør det enklere for alle å forholde seg til våre treninger. Hver forelder må prate med barna sine om dette og sørge for at punktene blir oppfylt. Da vil alle få en mye bedre opplevelse.

1. Alle møter klare til tiden – husk å sunn og riktig mat/drikke først
  2. Utstyr (baller) tas ikke i bruk uten å spørre trener først
  3. Alle gir beskjed ved forfall til trening – sms mellom 8 og 12 samme dag
  4. Alle møter godt kledd og med riktig genser gitt at det er utdelt
  5. Spillerne plasserer sekk/bag og drikkeflaske (som alle skal ha med) til henvist plass utenfor kunstgresset
  6. Alle er i ro, følger med og forsøker å forstå når trener snakker eller viser. Hvis du er uenig, ta det opp etter treningen.
  7. Alle gjør sitt beste på alle øvelser og behandler alle rundt seg med respekt og vær positiv.
  8. Etter treningen hjelper alle til med å samle baller, kjegler og vester. Trenere/foreldre skal ikke hente baller.
  9. Foreldre eller andre er hjertelig velkomne til å se på, men vi ønsker ikke noen andre enn spillere og trenere på banen på øktene. Det gir best læringsmiljø.
  10. Foreldre lytter til og støtter FFK-trenerne. Dersom man er uenig i det pedagogiske eller sportslige tas det opp utenfor trening og kamp og selvsagt på en konstruktiv måte. Vi er ydmyke for den rollen vi har, og vi vet at vi ikke alltid gjør rett. Vi lytter derfor til gode innspill fra foreldre og andre.

Som det står i punkt 10, ta kontakt dersom det er noe dere er uenig i, men dette tas ikke under trening. En slik dialog må selvsagt skje uten at barna ser eller forstår dette.

Kontakt akademiansvarlig Magnus Pettersen dersom man har tilbakemeldinger, og særlig dersom noe kan gjøre oss bedre.