SESONGKORT 2019

4325 tilskuere var i snitt på plass på Fredrikstad Stadion i 2018 når FFK spilte - Vi håper dere er det også i 2019!

I 2019 er det mobilen din som er sesongkortet ditt. Dette gir en rekke nye muligheter som vi skal presentere for dere i månedene frem mot sesongstart.

Sesongkortsalget er en svært viktig del av grunnlaget for sesongen. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å legge en bedre ramme for spillerstall, trenerteam og øvrige ressurser i klubben kan bli best mulig

FFK Appen
Fredrikstad FK appen finner du på App Store eller Google Play - Søk etter "FFK".
Den er helt GRATIS å laste ned!

Du kan også kjøpe via web, klikk deg inn her: KJØP SESONGKORT HER!

Slik finner du appen og registrerer deg:

Når du er inne så kjøper du sesongkort slik:

Slik deler du sesongkortet eller enkeltbilletten din:

Slik bruker du billetten(e) din(e) på kamp:

Plastkort
Vi ønsker at så mange som mulig gjør seg kjent med FFK Appen og benytter den. Det er enklere, raskere både for deg og klubben.
I tillegg får vi en masse nye muligheter gjennom FFK Appen som vi skal utvikle over tid.

Dersom du ikke har smarttelefon eller av andre årsaker veldig gjerne ønsker et plastkort også i 2019, så kan du bestille det.
Det vil være et produksjonsgebyr på 50,- pr. kort som betales ved henting.

Dersom du ønsker plastkort tar du kontakt med oss via info@fredrikstafk.no, eller kommer innom administrasjonen på Stadion på virkedager.

Utsalgsteder
Billetter selges også på Aristokraten i Glemmengata 2.
Se åpningstider på Aristokraten sin Facebook-side.
Her kan du også finne en rekke supportartikler for store og små!

Sesongkort selges også hos FFK. Kom innom Fredrikstad Stadion på virkedager mellom 10:00 og 16:00.

Priser
Det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp, med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger.

Priser sesongkort 2019
Ståplass Solid Tribunen
- Voksen: 825,-
- Barn/student/honnør: 400,-

Sitteplass Solid Tribunen
- Voksen: 1325,-
- Barn/student/honnør: 600,-
- Flishaugen: 600,- (Inkludert pølse på alle kamper!)

Sitteplass Europris og Værste Tribunen
- Felt A og E: 1975,-
- Felt B, C, D, N og O: 2275,-
- Felt M og P: 1975,-

- Rullestolplass 600,-

Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt
Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt i 2019 på grunn av at man ikke har behov for plassene og derfor kan spare penger på bruk av bl.a. vakter.

Flishaugen
Flishaugen vil i 2019 være plassert på Solid Tribunen. Hos Flishaugen vil det alltid være voksne til stede og ha et øye med barna.
Du kan kjøpe billett på hele Solid Tribunen, og under kamp kan du bevege deg til deg egne området til Flishaugen.

Sesongkort til Flishaugen kjøpes i administrasjonen til FFK ev. ved å sende epost til hanne@fredrikstadfk.no.
Du kan også kjøpe sesongkort til Flishaugen direkte i FFK Appen.

Bortesupporter
Bortefelt vil også i 2019 være Felt L.