SESONGKORT 2019

4325 tilskuere var i snitt på plass på Fredrikstad Stadion i 2018 når FFK spilte - Vi håper dere er det også i 2019!

Neste år er det mobilen din som er sesongkortet ditt. Dette gir en rekke nye muligheter som vi skal presentere for dere i månedene frem mot sesongstart.

Systemet er i stadig utbedring, vi beklager ulempene dette kan medføre. Ta kontakt med oss dersom du har behov for hjelp.

Til deg som har hatt sesongkort i 2018:
Sesongkortholdere i 2018 skal ha mottatt en sms med link til å kjøpe ditt reserverte sesongkort.
Du kan også kjøpe på web, det gjør du her:
Kjøp sesongkort her!

NB! Dine reserverte billetter er knyttet til mobilnummer ditt, benytt derfor samme mobilnummer som du mottok sms på!

1. Velg ”Kjøp sesongkort”
2. Opprett konto/Logg inn
3. Plukk dine seter
- Velg seksjon
- Velg type og antall
- Velg seter
4. Kjøp
5. Du mottar ordrebekreftelse på epost/sms

Dersom du ikke har mottatt sms, eller bare lurer på noe, så tar du kontakt med oss på info@fredrikstadfk.no.

Plassen din er reservert frem til og med 28. februar 2019.

Til deg som ikke har hatt sesongkort i 2018
For deg som ikke har hatt sesongkort i 2018 går du inn her.
Kjøp sesongkort her!

Husk passordet ditt - Det skal du bruke senere når du logger deg inn på Fredrikstad FK appen.

Fredrikstad FK appen finner du på App Store eller Google Play - Søk etter "FFK".

Utsalgsteder
Billetter selges også på Aristokraten i Glemmengata 2.
Se åpningstider på Aristokraten sin Facebook-side.
Her kan du også finne en rekke supportartikler for store og små!

Sesongkort selges også hos FFK. Kom innom Fredrikstad Stadion på virkedager mellom 10:00 og 16:00 (stengt i romjulen).

Kjempefint hvis du husker plassene dine eller tar med det gamle sesongkortet ditt, så er det raskere og enklere å finne frem plassene dine.

Priser
Det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp, med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger.

Sesongkortsalget er en svært viktig del av grunnlaget for sesongen. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å legge en bedre ramme for spillerstall, trenerteam og øvrige ressurser i klubben kan bli best mulig.

Priser sesongkort 2019
Ståplass Solid Tribunen
- Voksen: 825,-
- Barn/student/honnør: 400,-

Sitteplass Solid Tribunen
- Voksen: 1325,-
- Barn/student/honnør: 600,-
- Flishaugen: 600,- (Inkludert pølse på alle kamper!)

Sitteplass Europris og Værste Tribunen
- Felt A og E: 1975,-
- Felt B, C, D, N og O: 2275,-
- Felt M og P: 1975,-

- Rullestolplass 600,-

Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt
Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt i 2019 på grunn av at man ikke har behov for plassene og derfor kan spare penger på bruk av bl.a. vakter.

Flishaugen
Flishaugen vil i 2019 være plassert på Solid Tribunen. Hos Flishaugen vil det alltid være voksne til stede og ha et øye med barna.
Sesongkort til Flishaugen kjøpes i administrasjonen til FFK ev. ved å sende epost til hanne@fredrikstadfk.no.

Bortesupporter
Bortefelt vil også i 2019 være Felt L.