SESONGKORT 2020

I 2019 ble FFK Appen innført og den har blitt en stor suksess med snart 7000 registrerte brukere! De aller fleste skaffer nå billetten sin gjennom FFK Appen, og vi håper andelen stiger enda mer i 2020.

Sesongkortsalget er en svært viktig del av grunnlaget for sesongen. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å legge en bedre ramme for spillerstall, trenerteam og øvrige ressurser i klubben kan bli best mulig - TUSEN TAKK FOR AT DU ER MED!

FFK Appen
FFK appen finner du på App Store eller Google Play - Søk etter "FFK".
Den er helt GRATIS å laste ned!

Du kan også kjøpe via web, klikk deg inn her: KJØP SESONGKORT HER!
Slik finner du appen og registrerer deg:

Når du er inne så kjøper du sesongkort slik:

Slik deler du sesongkortet eller enkeltbilletten din:

Slik bruker du billetten(e) din(e) på kamp:

Plastkort
Vi ønsker at så mange som mulig gjør seg kjent med FFK Appen og benytter den. Det er enklere, raskere både for deg og klubben.
Dersom du ikke har smarttelefon eller av andre årsaker veldig gjerne ønsker et plastkort også i 2020, så kan du bestille det. Det vil være et produksjonsgebyr på 50,- pr. kort som betales ved henting.

Dersom du ønsker plastkort tar du kontakt med oss via info@fredrikstafk.no, eller kommer innom administrasjonen på Stadion på virkedager.

Utsalgsteder
Billetter selges også på Aristokraten i Glemmengata 2.
Se åpningstider på Aristokraten sin Facebook-side.
Her kan du også finne en rekke supportartikler for store og små!

Sesongkort selges også hos FFK. Kom innom Fredrikstad Stadion på virkedager mellom 10:00 og 16:00.

Priser
Det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp, med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger.

Priser sesongkort 2019
Ståplass Solid Tribunen
- Voksen: 825,-
- Barn/student/honnør: 400,-

Sitteplass Solid Tribunen
- Voksen: 1325,-
- Barn/student/honnør: 600,-
- Flishaugen: 600,- (Inkludert pølse på alle kamper!)

Sitteplass Europris og Værste Tribunen
- Felt A og E: 1975,-
- Felt B, C, D, N og O: 2275,-
- Felt M og P: 1975,-

- Rullestolplass 600,-

Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt
Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt i 2019 på grunn av at man ikke har behov for plassene og derfor kan spare penger på bruk av bl.a. vakter.

Flishaugen
Flishaugen vil i 2020 være plassert på Solid Tribunen. Hos Flishaugen vil det alltid være voksne til stede og ha et øye med barna.
Du kan kjøpe billett på hele Solid Tribunen, og under kamp kan du bevege deg til det egne området til Flishaugen.

Sesongkort til Flishaugen kjøpes i administrasjonen til FFK ev. ved å sende epost til info@fredrikstadfk.no.
Du kan også kjøpe sesongkort til Flishaugen direkte i FFK Appen.

Bortesupporter
Bortefelt vil også i 2019 være Felt L.