Sesongkort 2017

Vær der ved hver scoring. Hver jubel. Hver kamp. Ditt beste bidrag til FFK-suksess kan være sesongkort på Stadion.

Sesongkortsalget for 2017-sesongen er i gang, og det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp. Uansett hvor du sitter eller står kan du med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger.

Klikk her for å kjøpe ditt sesongkort for 2017

Klikk her for å se priser på sesongkort 2017

For FFKs del er sesongkortsalget en svært viktig del av grunnlaget for sesongen. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å legge en bedre ramme for spillerstall, trenerteam og øvrige ressurser i klubben kan bli best mulig.

Her er de viktigste punktene og nyhetene for sesongkortkjøpere i 2017:

Frist for fornyelse 21. februar

Alle sesongkortholdere i 2016 har sine plasser reservert til og med 21. februar 2017. Etter dette løses plassene opp og kan kjøpes av andre.

Bortesupporterne bytter plass med felt K

2016-sesongen var et prøveår der FFKs ståplassfelt byttet med bortelagets ståplassfelt. Mens FFK-supporterne har trivdes på sitt nye felt som har fått navnet Sørsia (felt R), har bortefeltet (felt F) gitt klubben en del utfordringer. Dette har også blitt påpekt av forbundets delegat, og slått negativt ut i rapportene fra FFKs hjemmekamper. Etter dialog med både supporterne og utleier Fredrikstad kommune, har man kommet til at den beste løsningen for 2017 er å flytte bortesupporternes ståfelt til felt K, og at setene på felt K fysisk flyttes til felt F. FFKs stående supportere beholder altså sin plass på felt R.

Dette innebærer en betydelig arbeidsinnsats der supportene skal bidra, både seterader og sikkerhetsgjerder må flyttes på tribunene. I tillegg må det gjøres grep under tribunen, ved kiosk og toaletter, for å ivareta sikkerhetskrav. Klubb og utleier har satt supporternes ønske først, og ser frem til å få alt på plass til sesongstart.

Sesongkortholdere på felt K er kontaktet om endringen, og har fått tilbud om å først velge nye plasser på Stadion.

Klikk her for å kjøpe ditt sesongkort for 2017!

Spar prisen av minimum tre kamper

Også i 2017 følger vi prinsippet om at du uansett plass på tribunen sparer verdien av minst tre enkeltkamper ved å kjøpe sesongkort. Noen felt sparer du over 50 prosent på å kjøpe sesongkort kontra kampbillett på hver kampdag. Du får altså 15 kamper til prisen av 12 eller færre ved sesongkort. I tillegg gir du FFK en betydelig støtte og forutsigbarhet, og du sparer deg selv for stress og kø per kamp.

Flishaugen flytter til Q-feltet

Etter at FFKs ståfeltet byttet kortside, har man testet ny plassering for Flishaugen, og FFKs barnefelt med egne verter bytter i 2017 permanent over til nedre Q-felt. Det blir fortsatt free seating på dette området, for barn mellom 6 og 15 år. Samtidig er prisen satt ned til 500 kroner for sesongkort, som innbærer kun 34 kroner per kamp!

Nedre felt E åpnes med dette for vanlig sesongkort- og enkeltbillettsalg.

Fortsatt sterkt rabattert familietribune

Vi ønsker fortsatt et betydelig redusert pristilbud for familier som vil gå på kamp sammen. Hele felt L på langsiden er igjen satt av til familier, hvor sesongkort koster kun 1100,- per person når minst en voksen og ett barn kjøper sammen. En familie på fire betaler altså kun 4400 kroner, som er under 300 kroner for å ta med familien på kamp.

Alle plasser på kortsidene tilbys også fortsatt med betydelig rabatt for barn, studenter og honnør.

Prisendringer

Sist sesong økte som kjent momsen, og FFK måtte da sette opp prisene noe for å dekke inn denne kostnaden. Vi har justert prisene foran 2017, som innebærer en prisreduksjon på flere felt, deriblant Flishaugen-feltet og familietribunen, mens det på noen felt er en økning på inntil 60 kroner per sesongkort.

Del opp betalingen ved kjøp på nett

FFKs billettleverandør Ticketmaster (tidl Billettservice) tilbyr nå delbetaling av sesongkortet gjennom Klarna. Dette tilbys kun ved kjøp i nettløsningen, hvor du også finner nærmere detaljer og betingelser for dette.

Kjøp ditt sesongkort nå på sesongkort.fredrikstadfk.no