Sesongkort 2018

Vær der ved hver scoring. Hver jubel. Hver kamp. Ditt beste bidrag til FFK-suksess kan være sesongkort på Stadion.

Sesongkortsalget for 2018-sesongen er i gang, og det er mye å spare på sesongkort kontra å kjøpe enkeltbillett til hver kamp. Uansett hvor du sitter eller står kan du med sesongkort gå glipp av minst tre kamper - og fortsatt spare penger

Selv om sesongen nå er i gang, så er det fortsatt mulig å kjøpe sesongkort.
For FFKs del er sesongkortsalget en svært viktig del av grunnlaget for sesongen. Alle som kjøper sesongkort bidrar til å legge en bedre ramme for spillerstall, trenerteam og øvrige ressurser i klubben kan bli best mulig.

Den enkleste og mest tilgjengelige plassen å kjøpe sesongkort nå er på Fredrikstad Kino, da vil du umiddelbart få ut billett til samtlige kamper som gjenstår på Fredrikstad Stadion i år.

Priser sesongkort 2018

Ståplass Solid Tribunen
- Voksen: 800,-
- Barn/student/honnør: 375,-

Sitteplass Solid Tribunen
- Voksen: 1300,-
- Barn/student/honnør: 575,-
- Flishaugen: 575,- (Inkludert pølse på alle kamper!)

Sitteplass Europris og Værste Tribunen
- Felt A og E: 1950,-
- Felt B, C, D, N og O: 2250,-
- Felt M og P: 1950,-

- Rullestolplass 575,-

Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt
Kirkens Bymisjon Tribunen blir stengt i 2018 på grunn av at man ikke har behov for plassene og derfor kan spare penger på bruk av bla vakter.

Sesongkortholdere på denne tribunen bes kjøpe seg andre plasser på Stadion. Ta kontakt hvis vi skal hjelpe til!

Dette betyr også at bortesupportere vil bli plassert på felt L i 2018

Spar prisen av minimum tre kamper
Også i 2018 følger vi prinsippet om at du uansett plass på tribunen sparer verdien av minst tre enkeltkamper ved å kjøpe sesongkort. Noen felt sparer du over 50 prosent på å kjøpe sesongkort kontra kampbillett på hver kampdag. Du får altså 13 kamper til prisen av 10 eller færre ved sesongkort. I tillegg gir du FFK en betydelig støtte og forutsigbarhet, og du sparer deg selv for stress og kø per kamp.

Endringer for Flishaugen
Flishaugen vil i 2018 være plassert på Solid Tribunen. Hos Flishaugen vil det alltid være voksne til stede og ha et øye med barna.
Sesongkort til Flishaugen kjøpes i administrasjonen til FFK ev. ved å sende epost til hanne@fredrikstadfk.no.